Over mij

Ik ben...

... een echte make-up maniac! Ik probeer het liefst van al nieuwe dingen uit: van mooie, natuurlijke beauty looks tot experimentele, extreme make-up.

Ik doe...

... zowat alles wat met make-up te maken heeft:

  • Ik maak graag deel uit van jouw speciale dag, of je nu zelf naar het altaar wandelt, of een traantje wegpinkt naast je beste vriendin: bruidsmake-up = check!

  • Geen trouwfeesten gepland, maar toch een bijzondere gelegenheid in het vooruitzicht? Ik help je graag verder met een mooie avondmake-up. Samen vinden we een look waardoor je ongetwijfeld straalt als nooit tevoren! ;)

  • Op zoek naar een professionele make-up artist voor je foto-, fashion- of TV project? Geen probleem, ik heb ervaring zowel in fashion, tv, videoclips als portretfotografie.

  • Je vindt het leuk mij aan het werk te zien maar wil nu ook wel eens zelf aan de slag? Een gezellige workshop is de oplossing! Verschillende formules zijn voorhanden, van heel persoonlijk 1-op-1 advies, tot ‘avondlook-workshops’ in een gezellig groepje of zelfs workshops in thema (jawel, dit IS een goed idee voor je vrijgezellendagje ;)).

Ik hou van...

... mooie dingen – en mensen die de dingen mooier maken. En last but not least: een lach op jouw gezicht! ;)